Bicicleta DYU S2, 10"


2.260 lei

    Disponibila in 5 zile!

Bicicleta electrică S2 este un hibrid între o E-Bike și o E-Scooter. Cu roți de 10 inchi și un scaun confortabil cu absorbție a șocurilor, lasă această bicicletă mică să te ducă oriunde trebuie să mergi oricând.

DYU S2 are un design elegant, raționalizat și ultra-ușor, cu doar 15 kg, care poate fi ridicat cu ușurință. S2 este singura bicicletă permisă legal într-un autobuz din Australia datorită dimensiunii sale, ceea ce face ca S2 să fie unică și atrăgătoare pentru călătoriile în oraș. Vine cu o baterie puternică cu litiu de 10AH de mare capacitate, asigură o autonomie de 45 km.

Cantitate

  TRANSPORT RAPID

Iti asiguram un transport rapid si sigur!

  RETUR IN 14 ZILE

Daca nu esti multumit pe deplin poti returna produsul.

Motorul fără perii de mare viteză este de 250 W, ceea ce face ca urcarea dealurilor mici să fie o sarcină simplă.

S2 vine cu o telecomandă pentru pornirea, oprirea sau blocarea bicicletei. Dispunând de anvelope foarte durabile, rezistente la explozie, vacuum-inflated, S2 este potrivit pentru toate condițiile de drum și traseu și, cu capacitatea sa de pliere a ghidonului într-o singură etapă, puteți transporta și depozita cu ușurință S2.

Cu un scaun reglabil pentru diferite înălțimi, sistem de suspensie încorporat pentru o experiență confortabilă de condus, frâne cu discuri față și spate pentru călătorii în siguranță, faruri cu LED și stopuri de frână pentru o călătorie in sigurantă pe timp de noapte. DYU S2 este o bicicletă de călătorie mică și convenabilă pentru viața de zi cu zi.

Dimensiunea roții: 10 * 2.125 inch

Cadru: Motor din oțel de calitate superioară

Putere nominală: 250 W 36 V 

Tip motor: fără perii DC Hub Baterie: 36 V 10 Ah Litiu 

Kilometraj (mod de asistență): 40-50 km

Viteză maximă: 25 km/h

Asistență cu pedală + accelerație

Moduri de rulare: 1 viteza

Frână și lumină: F&R Disc

Culoare: Negru

Timp de încărcare: 4-6 ore Rezistent la apă IP54

Greutate admisă 120 kg.

Referinte specifice

Revizuire